Servicii

PENTRU MEDICI

La RADIOGRAFIE 3D Piatra Neamt oferim imagini cu o rezolutie inalta ,iar pacientii Dvs. beneficiaza de o maxima siguranta datorita utilizarii unor nivele de radiatii minime.

Laboratorul de Imagistica si Radiodiagnostic Dentar RADIOLOGIE 3D ofera intreaga gama de servicii necesare diagnosticului si tratamentului stomatologic. Medicii colaboratori obtin servicii de o inalta calitate, variate modalitati de stocare si vizualizare a investigatiilor,iar pacientilor le oferim  protectie sporita,investigatii exacte si  grija deosebita.

Echipa RADIOLOGIE 3D asigura confortul,protectia si precizia de care au nevoie pacientii Dvs.In acelasi timp,Dvs. obtineti in cel mai scurt timp investigatiile solicitate ,atat  in format printat ,cat si on-line.Cu ajutorul soft-urilor de ultima generatie, aveti acces imediat la investigatiile facute pacientilor Dvs. cu numai un click.Acestea sunt prevazute in asa fel incat sa puteti vizualiza oricand investigatiile solicitate.

Medicii colaboratori detin conturi on-line personale cu acces  securizat,pentru stocarea si vizualizarea serviciilor ralizate,RADIOGRAFIE 3D asigurand oricand suportul de care aveti nevoie!

Tehnologie moderna disponibila intr-o gama larga de volume de examinare!Tomografiile dentare 3D CBCT ajuta medicii la :

 »Identificarea rapida si precisa a unor multiple afectiuni si traume in zona          

  maxilofaciala;

»Stabilirea diagnosticului si a planificarii tratamentelor ;

»Evaluarea riscurilor;

»Alegerea tratamentului optim;

Cele mai frecvente utilizari ale computer tomografului(CBCT) in Medicina dentara si ORL:

»Localizarea molarului 3 inclus;

»Localizarea dintilor inclusi;

»Identificarea canalului mandibular;

»Evaluarea densitatii si a structurilor osoase;

»Evaluarea locurilor pentru inserarea implanturilor dentare;

»Evaluarea si analizarea pre si post chirurgicala;

»Analiza ortodontica;

»Analiza leziunilor ortodontice;

»Evaluarea si analiza ATM ;

»Evaluarea sinusurilor maxilare si frontale;

»Evaluarea si analiza cailor aeriene superioare;

»Analiza si evaluarea osului temporal si a canalului auditiv;

»Analiza si evaluarea piramidei nazale;

Domeniile de utilizare ale tehnologiei CBCT:

 »Implantologie;

»Chirurgie dento-alveolara;

»Endodontie;

»Protetica  dentara;

»Parodontologie;

»Ortodontie;

»ORL;

Softuri de vizualizare specializate pentru fiecare tip de investigatie:

 RADIOGRAFIE 3D este softul in care toate investigatiile realizate in cadrul centrului de imagistica dentara sunt stocate si pot fi vizualizate in  2 moduri.Fie vizualizare rapida de pe orice dispozitiv(unde puteti face modificari de contrast/luminozitate si masuratori).Sau analiza complexa cu ajutorul softurilor speciale de vizualizare a investigatiilor radiologice de pe computer sau laptop.

 

Radiografiile dentare pot fi analizate cu  softul de vizualizare CLIN VIEW(CVLite),iar tomografiile dentare pot fi analizate cu ajutorul softului 

Ondemand3D.Aceste doua softuri va permit analizarea complexa si planificarea amanuntita a tratamentelor Dvs.Sunt foarte usor de instalat si  utilizat.Programul de vizualizare Ondemand 3D va ofera posibilitatea de a efectua masuratori complexe(lungime,arie,angulatie),planificari complexe,simulari de implant,masurarea densitatii osoase in unitatiHounsfield si clasificarea densitatiiD1,D2,D3,D4,endoscopii virtuale(in cazul sinusurilor maxilare sau pe traiectul canalului unui dinte s.a.)